En tallerken mat med grønnsaker

Vår matfilosofi 

På Gålå Høgfjellshotell mener vi at god mat starter med gode råvarer, og gjerne så kortreist som mulig. Derfor bruker vi det fjellet gir oss og tilpasser menyen ut fra sesong. På menyen kan du blant annet finne fisk fra Gålåvatnet som du har utsikt til fra restauranten, kjøtt fra egen gård eller bær, urter og grønnsaker fra produsenter vi kjenner i Gudbrandsdalen. Vi lager all mat fra bunnen av, med respekt for råvarene og en porsjon stolthet over å kunne servere ekte og så ureist mat som mulig. Hos oss skal du kjenne smaken av Gålå – ærlig, nær og full av gode tradisjoner.

Kvaliteten på fisken fra Gålåvatnet er noe av det beste du kan få tak i. Røye og ørret fra eget vann og kjøtt fra gården er derfor våre merkevareretter. Sommerhalvåret har vi gode produsenter av bær, urter og grønnsaker i Gudbrandsdalen. Vi syns det er skikkelig stas å ha ureist mat på menyen. I tillegg har vi innslag av mat fra hele landet. All lunsj og middag blir laget helt fra bunnen av gode råvarer. Vi er stolte og glade over å ha lokale kokker som kan tilberede all maten på en utmerket måte.

Vi har stor interesse for gode viner sammen med et minneverdig måltid. Vi har funnet spennende vinleverandører og kan tilby et rikt utvalg. I kjelleren på hotellet finner du Anitras Bar som har direkte tilknytning til en stor uteterrasse der du kan virkelig kose deg og nyte utsikten.