Aksel Hennie spiller Peer Gynt på Gålå i 2022. Bestill en pakke hos oss. Nå er det under 1600 billetter ledig, så sikre deg din billett!– Det er rekordmange som ønsker å oppleve den nye Peer Gynt på Gålå i Per-Olav Sørensens regi og med Aksel Hennie som Peer Gynt! Så nå haster det for alle som vil oppleve forestillingen men ikke har sikret seg billett, sier salgsansvarlig Livia Sauter i Peer Gynt AS.
– Jeg er ydmyk og overveldet, sier Aksel Hennie om å skulle dykke ned i Peers verden på Gålå Aksel Hennie er godt i gang med å sette seg inn i det han selv kaller Norges viktigste dikt, i Per-Olav Sørensens regi.

– Alle har et forhold til Peer Gynt. Det virkelige livs Peer er jo en du har hørt om, en du husker fra barndommen, en du har vært på fest med, men som du kanskje ikke kjenner. Jeg ser frem til å komme under huden på ham og se hva vi har til felles. Jeg er så klar for å gi ham en sjanse, sier Hennie.